Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Viaplay förnyar ”Alex” med Dragomir Mrsic – säsong 2 har premiär våren 2019

Dragomir Mrsic spelar huvudrollen och är upphovsman till ”Alex”, en serie som nu förnyats – säsong 2 har premiär våren 2019 på Viaplay. Foto: SF Studios/Viaplay

Viaplay förnyar sin originalserie ”Alex” med Dragomir Mrsic i huvudrollen. Säsong 2 har premiär våren 2019 på streamingtjänsten. 

”Alex” fortsätter. 

På NENT Groups pressdag inför tv-hösten meddelades att Viaplay ger serien förnyat förtroende och att säsong 2 har planerad premiär våren 2019. 

”Alex” är en serie som Viaplay beskriver som ”rå och stenhård” och som har den ”hårdföre och korrupta snuten Alex” i centrum.

En beskrivning av handlingen i första säsongen är naturligtvis på sin plats. : ”Den hårdföre och korrupta snuten Alex har bestämt sig för att bli ren. Vägen tillbaka är farlig och full av risker då de kriminella krafterna han tidigare samarbetat med vägrar att släppa taget. Snart sätts både Alex och hans familjs liv på spel och till råga på allt blir han utredd i hemlighet, av sin nya partner Frida som fått i uppdrag att sätta dit honom.”

När Dragomir Mrsic, 48, ska berätta om de nya avsnitten säger han kort och gott: 

– Den andra säsongen tar dig närmare verkligheten. Du får uppleva den brutala verkligheten som debatteras på tv. 

Dragomir Mrsic och Mikael Cross är upphovsmän till ”ALEX”, vars första säsong hade Niklas Rockström och Michael Hjorth som huvudförfattare.

Då fanns även Rakel Wärmländer, Anja Lundqvist samt Dragomir Mrsic son Maximilian Mrsic i rollistan. I skivande stund är det inte klart vilka skådespelare utöver Dragomir Mrsic som medverkar i seriens andra säsong. 

”Alex” säsong 2 har planerad premiär våren 2019 på Viaplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om ”Alex” på Viaplay