Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Mark Wahlberg, Peter Berg gör ny film för Netflix om Robert B. Parkers romanfigur Spenser

Netflix har beställt en ny film av Mark Wahlberg och Peter Berg. Duon förbereder nu ”Wonderland”, som har Robert B. Parkers romanfigur Spenser i centrum.

Tidigare har de bland annat gjort ”Lone Survivor”, ”Deepwater Horizon” och ”Patriots day” tillsammans. Nu har Netflix beställt Mark Wahlbergs och Peter Bergs kommande projekt, filmen ”Wonderland”, som baseras på en roman av Ace Atkins om Robert B. Parkers privatdetektiv Spenser. 

Sean O’Keefe skriver filmens manus. Berättelsen följer en man som precis släppts från fängelset, som sugs tillbaka ner i Bostons undre värld och som där ramlar över sanningen kring ett sensationellt mord.  

”Wonderland” är ytterligare ett steg in i blockbustervärlden för Netflix. De närmaste åren har man bland annat Martin Scorseses ”The Irishman” med Robert De Niro och Al Pacino i huvudrollerna samt Michael Bays ”Six Underground” med Ryan Reynolds planerat. 

Ännu finns inget premiärdatum för ”Wonderland”. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalmaterial