Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Första trailer till ”How it ends” – ny originalfilm på Netflix med Theo James och Forest Whitaker

Forest Whitaker på en bild från ”How it ends”, en ny originalfilm på Netflix med premiär 13 juli. Foto: Netflix

”How it ends” är en ny originalfilm på Netflix med Theo James och Forest Whitaker i huvudrollerna. Premiär är det 13 juli – här är första trailern. 

Tänkt ”Taken” och apokalyps, men i stället för Liam Neeson i Europa är det Forest Whitaker och Theo James som ska försöka komma överens medan världen riskerar att gå under. 

”How it ends” kan mycket väl var en film så fylld av klichéer att det i sig själv blir en klyscha, samtidigt som det här är ett popcornen-är-för-kalla-synopsis som är svårt att motstå: ”när en mystisk apokalyps orsakar missinformation och våld, reser en man och hans svärfar genom ett kaotiskt land för att rädda hans gravida fru”. 

David M. Rosenthal har regisserat filmen efter ett manus av Brooks McLaren. Förutom Theo James och Forest Whitaker finns även Kat Graham, Kerry Bishé, Mark O’Brien, Nicole Ari Parker, och Grace Dove i rollistan. 

”How it ends” har premiär 13 juli på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalfilmer