Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Malin Stenbäck blir programledare för ”Love Island Sverige” i TV4

Malin Stenbäck blir programledare för ”Love Island Sverige”, som ska sändas i TV4 och TV4 Play. Foto: Eric Josjö/TV4

”Love Island Sverige” börjar sändas i slutet av sommaren. Nu är det klart att Malin Stenbäck blir programledare när TV4 gör en svensk version av dejtingprogrammet.

Det beskrivs som den största satsningen någonsin i TV4 Play.

Dessutom som ”unikt” och ett dejtingprogram som ”fullkomligt ritat om kartan för sin genre”. 

I slutet av sommaren har ”Love Island Sverige” premiär och då med Malin Stenbäck som programledare. 

”Det ska bli enormt spännande att få vara del av, och till och med leda, Love Island Sverige. Jag tycker att programidén är superspännande och ligger helt rätt i tiden – det är klart att tittarna ska få vara med och bestämma! Samtidigt ser jag det som en stor ära att få vara med på deltagarnas resa mot den där stora kärleken som vi ju alla hoppas hitta någon gång i livet”, säger Malin Stenbäck i ett pressmeddelande. 

Programmets idé: ”Under sex veckor samlas kärlekstörstande singlar för att dejta på den grekiska ön Korfu, alla med hopp om att träffa den stora kärleken. Deltagarna lämnar dock över en stor del av makten över sitt kärleksliv till tittarna som via en app kommer kunna påverka handlingen i realtid.”

Lotta Andersson är exekutiv producent för Love Island Sverige. Hon säger: 

”Malin Stenbäck och Love Island är en match made in heaven – hon är cool, smart, har hjärtat på rätt ställe och älskar kärlek och relationer lika mycket som vi gör i programmet. Hon är helt enastående när det kommer till att få personer att öppna upp och berätta om sina känslor. Vi är helt enkelt superglada över att det är just Malin Stenbäck som klivit på denna fantastiska resa tillsammans med oss.”

”Love Island Sverige” har premiär i slutet av sommaren i TV4 och direktsänds därefter varje dag i TV4 Play under sex veckor. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om TV4:s tv-program