Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer, bilder, premiärdatum – så blir ”Ozark” säsong 2 på Netflix

Skylar Gaertner, Sofia Hublitz, Jason Bateman och Laura Linney på en bild från ”Ozark” säsong 2, som har premiär 31 augusti på Netflix. Foto: Netflix

En kort trailer. Fyra bilder. Här första titten på ”Ozark” säsong 2, som har premiär 31 augusti på Netflix. 

”Ozark” kommer som bekant tillbaka. 

Nu har Netflix planerat in seriens andra säsong i kalendern: den 31 augusti är det premiär för de nya omgången avsnitt, där Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner finns i rollistan. Ny i rollistan är bland andra Janet McTee. 

I ett pressmeddelande skriver Netflix att ”Ozark” säsong 2 fortsätter följa ” Marty Bryde och hans familj, som försöker navigera genom livet i en farlig knarkkartell. Marty och Wendy kämpar för att skydda familjen från de allt fler och eskalerande hoten som uppstår till följd av deras partnerskap med den maktlystna familjen Snells, kartellen och deras nya ledare, Ruth Langmore, vars far Cade precis blivit utsläppt från fängelset. Insatserna är ännu högre än tidigare och familjen inser ganska snabbt att de behöver offra allt för att kunna ta sig ut.”

”Ozark” säsong 2 har premiär 31 augusti på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier