Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Felix och Moa Herngren gör nytt tv-program i TV4: Premiär till hösten – så blir ”Herngrens husbil”

Felix Herngren och Moa Herngren är programledare för TV4:s nya tv-program ”Herngrens husbil”. Foto: Sven Lindwall

Spoiler alert kan nu berätta att TV4 gör ett nytt tv-program med Felix Herngren och Moa Herngren som programledare. I ”Herngrens husbil” träffar syskonen Herngren andra kända syskon och åker husbil. Premiären är planerad till hösten 2018. 

Produktionsbolaget FLX gör ett nytt tv-program för Bonnier Broadcasting med Felix Herngren, 51, och Moa Herngren, 49, som programledare. I ”Herngrens husbil” möter duon kända syskonpar samtidigt som de åker runt i Sverige i en husbil. 

Det handlar alltså om en titel som håller vad den lovar. 

Inspelningen började under försommaren och är planerad att avslutas någon gång under augusti alternativt alldeles i början av hösten. 

Bland tv-programmets gäster finns Sanna Kallur och Jenny Kallur samt Plura Jonsson och hans lillebror Carla Jonsson.  

”Herngrens husbil” är planerad att sändas i sex avsnitt – varje avsnitt är en kommersiell timme. 

”Herngrens husbil” har planerad premiär hösten 2018 i TV4. På bilden: Moa Herngren. Foto: Malin Hoelstad

På Bonnier Broadcasting bekräftar man mina uppgifter, men är samtidigt fåordig kring det nya formatet. Joel Bendrik är exekutiv producent för ”Herngrens husbil” och skriver i ett sms: 

”Vi kan bekräfta att inspelning pågår och att premiär är planerad till hösten 2018. Bland de syskonpar som Felix och Moa kommer träffa finns Susanna och Jenny Kallur samt Plura och Carla Jonsson. Mer detaljer ber vi att få återkomma om längre fram.”

För TV4 blir ”Herngrens husbil” ytterligare ett tv-program tänkt att locka samma tv-publik som exempelvis ”Mia på Grötö” och ”Renées brygga” har gjort – samtidigt är tanken att ”Herngrens husbil” framför allt ska handla om syskonrelationer ur olika synvinklar.

I mixen finns självklart även det faktum att man kör runt i en husbil – alla som har gjort det vet att nästan vad som helst kan hända. 

”Herngrens husbil” har planerad premiär hösten 2018 i TV4. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om TV4:s tv-program