Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Anna Anka tillbaka i ”Svenska Hollywoodfruar” – nya avsnitt till hösten på TV3, Viafree och Viaplay

Anna Anka gör comeback i "Svenska Hollywodfruar". Realityseriens 12:e säsong har premiär hösten 2018 i TV3, Viafree och Viaplay. Foto: TV3
Anna Anka gör comeback i ”Svenska Hollywodfruar”. Realityseriens 12:e säsong har premiär hösten 2018 i TV3, Viafree och Viaplay. Foto: TV3

”Svenska Hollywoodfruar” är tillbaka i höst. Precis som Anna Anka. 

Det är i ett pressmeddelande som MTG nu meddelar att Anna Anka gör comeback i den tolfte säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar”. De nya avsnitten har premiär hösten 2018 i TV3 och på Viafree respektive Viaplay.

I pressmeddelandet säger Anna Anka bland annat:

”Ikoner gör aldrig en comeback, de väntar bara på det perfekta tillfället att ta över strålkastarljuset igen från de trötta och avlagda”. 

Dessutom heter det:

”Det känns fantastiskt att vara tillbaka och skaka om showen. Jag tog en paus och nu är jag redo att kavla upp armarna och jobba igen. En anledning till att vill jag vara med igen är för att berätta min version av allt som varit.”

Camilla Rydbacken är programchef på MTG Sverige och säger:

”Vi är jätteglada över att kunna bekräfta att Anna Anka gör storstilad comeback i ”Svenska Hollywoodfruar” i höst. Annas Ankas genombrott var fantastiskt. Att se någon bli så känd över en natt har man knappt sett sedan Carola slog igenom. Nu är Anna Anka tillbaka och redo att dela med sig av sitt liv igen.”

Utöver Anna Anka förväntas även bland andra Maria Montazami vara med i de nya säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar”. De nya avsnitten har premiär hösten 2018 på på TV3, Viafree och Viaplay.

Mattias Bergqvist finns Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om TV3:s tv-program