Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum, bilder, trailer för ”Westworld” säsong 2 på HBO

Thandie Newton på en bild från säsong 2 av "Westworld". De tio nya avsnitten har premiär på HBO Nordic den 23 april. Foto: HBO
Thandie Newton på en bild från säsong 2 av ”Westworld”. De tio nya avsnitten har premiär på HBO Nordic den 23 april. Foto: HBO

”Westworld” är tillbaka med en ny säsong i april. Här är de första bilderna från de nya avsnitten. 

Gustaf Skarsgård spelar Karl Strand.

Fares Fares gör rollen som Antoine Costa.

Men ingen av de svenska skådespelarna syns i den teaser trailer till ”Westworld” säsong 2 som visades för första gången under Super Bowl 2018.

Nu är det i alla fall bekräftat att den nya omgången har premiär 23 april på HBO Nordic.

Jonathan Nolan och Lisa Joy är duon bakom serien, som baseras på filmen med samma titel.

Som sig bör är mycket hemligt kring de nya avsnitten och kanske går det hela att bäst sammanfatta som ett slags organiserat kaos som en konsekvens av första säsongens klimax.

I alla fall: den teaser trailer som hade premiär tidigare i veckan berättar inte mycket om handlingen, men majoriteten av scenerna finns med i seriens andra säsong.

Och i den rollistan hittar vi bland andra Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris och Jeffrey Wright samt då Gustaf Skarsgård, Fares Fares och Katja Herbers.

”Westworld” säsong två har premiär 23 april på HBO Nordic.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om ”Westworld” på HBO Nordic