Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

SF Studios i nytt samarbete med Harmonica Films: ”Förtjusta”

sfstudios2

SF Studios meddelar nu att man inleder ett samarbete med Harmonica Films kring utveckling och produktion av tv-serier och filmer. ”Jag är väldigt glad för överenskommelsen”, säger Tim King, EVP Production, SF Studios.

SF Studios  och Harmonica Films meddelar nu att man inleder ett utökat samarbete efter samproduktionen av tv-serien ”Jägarna” som har premiär på C More senare i år.

I ett pressmeddelande heter det att ”överenskommelsen ses som ett led i SF Studios ökande fokus på att utveckla mer TV-drama för den nordiska marknaden”.

Tim King, EVP Production, SF Studios, säger i en kommentar:

”Jag är väldigt glad för överenskommelsen med Harmonica. Stefan Thunberg och Björn Carlström är fantastiska kreatörer som bevisat detta flera gånger i olika film- och tv-produktioner. Deras nära samarbete med Per Janérus, som har en lång produktionserfarenhet, gör Harmonica till en mycket intressant organisation för oss att samarbeta med.”

Harmonica Films ägs av Björn Carlström, Per Janérus och Stegan Thunberg. De har tidigare gjort produktioner som ”Jägarna 2” och ”Farang”.

Per Janérus, vd och producent på Harmonica Films säger i samma pressmeddelande:

”Samarbetet kring ”Jägarna” har visat SF Studios och Tim Kings engagemang och förståelse för den känsliga processen att skapa högkvalitativt drama. Deras dynamiska organisation tillsammans med Harmonicas tydliga innehållsfokus ger en bred och stark plattform. Vi är mycket förtjusta i samarbetet.”

Tv-serien ”Jägarna” med Rolf Lassgård har premiär senare i år på C More.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om din favoritserie