Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Första trailer till ”Mute” – Netflix nya film med Alexander Skarsgård

Alexander Skarsgård på en bild från "Mute", en ny originalfilm från Netflix som har premiär 23 februari. Foto: Netflix
Alexander Skarsgård på en bild från ”Mute”, en ny originalfilm från Netflix som har premiär 23 februari. Foto: Netflix

”Mute” med Alexander Skarsgård I huvudrollen har premiär 23 februari på Netflix. Här är första trailern. 

Regissören Duncan har beskrivit ”Mute” som filmen där ”Blade Runner” möter ”Casablanca”. Han har också sagt att den är en ”andlig uppföljare” till hans tidigare film ”Moon”.

Och mitt i allt och i centrum: Alexander Skarsgård.

”Mute” är en ny originalfilm på Netflix med premiär 23 februari. Alexander Skarsgård spelar en rollfigur som heter Leo. Han är bartendern som efter en olycka som barn inte kan prata. Det enda härliga som finns i hans liv är flickvännen Naadirah (Seyneb Saleh). Men hon försvinner. Jakten tar med Leo in i Berlins mörkaste hjärta så som Duncan Jones tänker sig att staden ser ut 2052.

Där träffar han två amerikanska kirurger (Paul Rudd och Justin Theroux). Duon sitter av någon anledning på den enda ledtråden till Naadirah. Självklart bestämmer Leo sig för att det här är en konstellation som han tänker använda sig av för att hitta sin flickvän.

Genremässigt beskrivs ”Mute” i ett pressmeddelande som en futuristisk thriller med en gripande historia. Duncan Jones och Michael Robert Johnson har skrivit manuset till filmen.

”Mute” har premiär 23 februari på Netflix.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalfilmer