Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

”Helt perfekt” ny humorserie med Pålsson, Röse, Petersson, Ulveson

Eva Röse, Johan Petersson, Johan Ulveson, Adam Pålsson spelar huvudrollerna i "Helt Perfekt", som har premiär 25 februari i Kanal 5. Foto: Magnus Selander/Kanal 5
Eva Röse, Johan Petersson, Johan Ulveson, Adam Pålsson spelar huvudrollerna i ”Helt Perfekt”, som har premiär 25 februari i Kanal 5. Foto: Magnus Selander/Kanal 5

Nu presenterar Kanal 5 sin nya humorserie ”Helt perfekt” och avslöjar samtidigt att Johan Petersson, Eva Röse, Johan Ulveson och Adam Pålsson utgör huvudensemblen. ”Jag tycker att det är ett otroligt välskrivet manus där varje scen leder ett steg närmre kaos i jakten på det perfekta livet”, säger Johan Petersson i ett pressmeddelande. 

”Helt perfekt” baseras på en norsk serie med samma titel och med en upphovsman som heter Thomas Giertson.

I den svenska versionen är det Eva Röse, Johan Petersson, Johan Ulveson och Adam Pålsson som utgör huvudensemblen. Samtidigt skriver Discovery Networks Sverige i ett pressmeddelande att bland andra Magdalena in de Betou, Carina Berg, Måns Herngren, Hanna Dorsin, Helge Skoog, Agneta Sjödin, Rachel Molin och Fredde Granberg gör mindre gästspel i seriens första säsong.

I samma pressmeddelande går också följande att läsa om seriens handling: ”Johan är en vänlig men självupptagen man med en besvärlig oförmåga att säga nej. Han strävar efter det perfekta livet, men hamnar ständigt i onödigt krångliga och obekväma situationer både privat och i yrkeslivet. Han är sambo med Eva, som även hon anstränger sig till det yttersta för att allt ska vara Helt perfekt. Men vägen till perfektion är lång och bitvis väldigt snårig.”

Johan Petersson:

”Jag tycker att det är ett otroligt välskrivet manus där varje scen leder ett steg närmre kaos i jakten på det perfekta livet. Det är också väldigt skönt att spela en version av mig själv som kör på och inte lider särskilt mycket av dåligt samvete.”

Eva Röse i en kommentar:

”Jag hade tänkt tacka nej redan innan vi haft vårt första möte eftersom kalendern var fullbokad. Men det räckte med ett klipp från den norska versionen och en kort presentation av processen så var jag helt såld. Det kändes så lustfyllt att jag blev förbannad! Jag MÅSTE göra det. Och så blev det. Bland det roligaste jag gjort på mycket länge. Freestyle och samspel i en ljuvlig kombo.”

”Helt perfekt” beskrivs av Kanal 5 som en ”dialogdriven, verklighetpinspirerad humorserie med en stor dos igenkänning”.

Axel Eriksson är programdirektör på Discovery Networks Sweden:

”Vi förälskade oss väldigt snabbt i tanken på Helt perfekt, och att serien nu blir verklighet med ett helt fantastiskt gäng både framför och bakom kameran är väldigt roligt.”

”Hekt perfekt” produceras av ITV och har premiär 25 februari i Kanal 5.