Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Trailer för ”ALEX” med Dragomir Mrsic och Rakel Wärmländer

Dragomir Mrsic och Rakel Wärmländer spelar huvudrollerna i Viaplays nya originalserie "ALEX", som har premiär 3 november. Foto: Viaplay
Dragomir Mrsic och Rakel Wärmländer spelar huvudrollerna i Viaplays nya originalserie ”ALEX”, som har premiär 3 november. Foto: Viaplay

”Nu gör vi det här på rätt sätt – vi är poliser, Alex, glöm inte det”

Men glömt verkar han ha gjort. Eller polis och polis, han kallar sig själv för snut, och hans tilltalsnamn är Alex, precis som serien som bär hans namn och som har premiär 3 november på Viaplay.

”ALEX” beskrivs som ”rå och stenhård”, och det är den, något som Viaplay också trycker på i den första trailern för serien, där Dragomir Mrsic och Rakel Wärmländer spelar huvudrollerna.

Handlingen: ”Den hårdföre och korrupta snuten Alex har bestämt sig för att bli ren. Vägen tillbaka är farlig och full av risker då de kriminella krafterna han tidigare samarbetat med vägrar att släppa taget. Snart sätts både Alex och hans familjs liv på spel och till råga på allt blir han utredd i hemlighet, av sin nya partner Frida som fått i uppdrag att sätta dit honom.”

Dragomir Mrsic och Mikael Cross är upphovsmän till ”ALEX”, som har Niklas Rockström (”Innan vi dör”) och Michael Hjorth som huvudförfattare. I rollistan finns även Anja Lundqvist samt Dragomir Mrsic son Maximilian Mrsic.

”ALEX” har premiär 3 november på Viaplay.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays originalserier