Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Ny trailer till ”Stranger things” säsong 2 – så här blir avsnitten

"Stranger Things" säsong 2 har premiär 27 oktober 2017 på Netflix. Foto: Netflix
”Stranger Things” säsong 2 har premiär 27 oktober 2017 på Netflix. Foto: Netflix

”Om någon vet hur man förstör den här saken så är det Will”

”Stranger things” säsong 2 har premiär 27 oktober 2017 på Netflix. Nio nya avsnitt väntar. Nu finns en ny trailer, som skvallrar om domedagsstämning och nya förutsättningar för seriens älskvärda gäng.

Handlingen? Jo, som följer: ”Det är 1984 och medborgarna i Hawkins, Indiana, flyr fortfarande från fasansfulla Demogorgon och hemligheterna bakom Hawkins labb. Will Byers har äntligen räddats från upp-och-ner vända världen, men något stort och okontrollerat hotar fortfarande de överlevande.”

Precis som tidigare är det Matt Duffer och Ross Duffer som ligger bakom den nya säsongen. Klart är att bröderna regisserar avsnitt 1, 2, 8 och 9, medan Shawn Levy gör avsnitt 3 och 4. Pixar-legendaren Andrew Stanton (”Hitta Nemo”, ”Hitta Doris”) tar hand om femman och sexan och Rebecca Thomas regisserar avsnitt 7.

Ross Duffer har tidigare sagt att han inte ville kalla säsong 2 för säsong 2, då han vill att de nya avsnitten ska ha känslan av film nummer två i en franchise – då ju allt är lite större. Bröderna Duffer har även konstaterat att det blir en tredje och fjärde säsong av ”Stranger things” – det finns även uppgifter om en femte – men det är inget som Netflix har bekräftat.

Sean Astin och Winona Ryder på en bild från "Stranger things" säsong 2. Foto: Jackson Lee Davis/Netflix
Sean Astin och Winona Ryder på en bild från ”Stranger things” säsong 2. Foto: Jackson Lee Davis/Netflix

Nya namn i rollistan för det som i alla fall alla vi andra kallar säsong 2 är bland andra danska Linnea Berthelsen, Sean Astin och Paul Reiser. Bekräftat är naturligtvis även att Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo och Caleb McLaughlin liksom Winona Ryder och David Harbour är tillbaka för de nya avsnitten.

”Stranger things” säsong 2 har svensk premiär 27 oktober 2017 hos Netflix.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om ”Stranger things” på Netflix