Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

HBO Nordic har köpt Marvels serie ”Inhumans” – då är det premiär

inhumans

HBO Nordic meddelar nu att man har köpt rättigheterna till Marvels nya tv-serie ”Inhumans”. Premiär är det den 30 september, då de två första avsnitten blir tillgängliga. Därefter följer ett nytt avsnitt varje vecka.

I ett pressmeddelande konstateras att det här är ett ”spännande äventyr”, där vi tittare får följa ”den Kungliga familjen och Black Bolt – Inhumans gåtfulle kung som har en så stark röst att en minsta viskning kan ödelägga en stad. När Inhumans Kungliga familj splittras av en militärkupp lyckas de med nöd och näppe fly till Hawaii, där de får ett oväntat välkomnande. Nu måste de försöka återförenas och återvända till sitt hem innan deras sätt att leva förintas för alltid.”

I rollistan hittas namn som Anson Mount, Iwan Rheon, Serinda Swan, Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish och Ellen Woglom.

Scott Buck samt Marvels Jeph Loeb och Jim Chory är exekutiva producenter för ”Inhumans”. Scott Buck är även showrunner.

Troligtvis viktigt att minnas är också att ”Inhumans” utspelar sig i samma universum, MCU, som Marvels biofilmer och en del av företagets tv-serier.

Första säsongen av ”Inhumans” är på åtta avsnitt. De två första blir tillgängliga på HBO Nordic dagen efter premiärvisningen på ABC i USA, det vill säga 30 september.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Följ Spoiler alert på Facebook för det senaste om HBO Nordics tv-serier