Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

”Mr. Robot” tillbaka med säsong 3 – då är det premiär i SVT

Rami Malek som Elliot Alderson på en bild från "Mr. Robot" säsong 3 som har premiär 18 oktober i SVT. Foto: Michael Parmelee /USA Network/SVT
Rami Malek som Elliot Alderson på en bild från ”Mr. Robot” säsong 3 som har premiär 18 oktober i SVT. Foto: Michael Parmelee /USA Network/SVT

Rami Malek är tillbaka som Elliot Alderson. Nu är det klart att SVT sänder ”Mr. Robot” säsong 3 med start 18 oktober. 

Han är opålitlig och han har blivit skjuten. Ändå står han där i de teaser och de trailers som är tänkta att öka förväntningarna inför de tio avsnitt som är ”Mr. Robot” säsong 3. Premiär i USA är det den 11 oktober. SVT sänder seriens tredje säsong med start 18 oktober.

Rami Malek gör återigen rollen som Elliot Alderson och det är ju knappast en spoiler trots att han blev skjuten i den andra säsongsfinalen. För ”Mr. Robot” är ju egentligen inget utan Elliot, eller i alla fall så mycket mindre.

Christian Slater, Portia Doubleday, Grace Gummer och Carly Chaikin återvänder även de i sina respektive roller. Ny i gänget är Bobby Cannavale, som spelar en snubbe som gärna inte snackar för mycket och som har svårt för nonsens.

Bobby Cannavale på en bild från "Mr. Robot" säsong 3. Foto: Michael Parmelee /USA Network/SVT
Bobby Cannavale på en bild från ”Mr. Robot” säsong 3. Foto: Michael Parmelee /USA Network/SVT

Mycket pekar också på att svenska skådespelaren Martin Wallström, som spelar Tyrell Wellick i ”Mr. Robot”, kommer att synas mer i säsong 3 än i den andra omgången. Samma lär gälla för skådespelaren BD Wong.

Samtidigt och som alltid: allt är inte alls som det ser ut vara i ”Mr. Robot”. Skönt i alla fall att seriens upphovsman Sam Esmail även den här gången ligger bakom manus och regi.

”Mr. Robot” säsong 3 har premiär 18 oktober i SVT.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om ”Mr. Robot” säsong 3