Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Gustaf Skarsgård och Fares Fares klara för ”Westworld” säsong 2

Gustaf Skarsgård och Fares Fares har fått varsin roll i "Westworld" säsong 2. Foto: Anna-Lena Mattsson
Gustaf Skarsgård och Fares Fares har fått varsin roll i ”Westworld” säsong 2. Foto: Anna-Lena Mattsson

Fares Fares och Gustaf Skarsgård har båda fått varsin roll i ”Westworld” säsong 2, rapporterar nu flera amerikanska medier, bland andra TVLine och Deadline.

De båda svenska skådespelarna har dessutom blivit ”series regulars”, vilket innebär att deras rollfigurer kommer att synas mycket i nya avsnitten.

Skarsgård spelar rollfiguren Karl Strand, som beskrivs som en ”white-collar guy comfortable in the field”. Fares Fares gör rollen som Antoine Costa, en kille som tydligen är en ”tech expert”.

Samtidigt är det också klart att Betty Gabriel får en ny roll i seriens andra säsong. Sedan tidigare är bekräftat att bland andra Jonathan Tucker, Neil Jackson och Katja Herbers är nya i ”Westworlds” rollista.

Fares Fares gör en av rollerna i FOX nya internationella tv-serie "Deep State". Foto: Anna-Lena Mattsson
Fares Fares. Foto: Anna-Lena Mattsson

HBO har ännu inte bekräftat vilka skådespelare från säsong 1 som finns med i de nya avsnitten. I en första teaser för säsong 2 syns bland andra Evan Rachel Wood, Thandie Newton och Jeffrey Wirght. I första omgången medverkade också Anthony Hopkins, Jimmi Simpson, Ed Harris, James Marsden och Sidse Babett Knudsen.

Jonathan Nolan och Lisa Joy är upphovsmän till ”Westworld”, vars andra säsong förväntas ha premiär 2018.

Gustaf Skarsgård är närmast aktuell i den femte säsongen av ”Vikings”, som har premiär i slutet av november. Han spelar även huvudrollen i den danska film ”Darling”.

Fares Fares spelar närmast huvudrollen i Tarik Salehs film ”The Nile Hilton Incident”. Fares Fares fortsätter även att spela Assad i den kommande Avdelning Q-filmen ”Journal 64”, som baseras på Jussi Adler Olsens bok med samma titel. Han har även en roll i tv-serien ”Deep State”, som har premiär under våren 2018.

”Westworld” säsong 2 har premiär 2018 på HBO Nordic.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Följ Spoiler alert på Facebook för det senaste om HBO Nordics tv-serier