Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”The Keepers” – ny dokumentärserie hos Netflix

"The Keepers" är en ny dokumentärserie som utgår från Cathy Cesnik försvinnande i november 1969. Två månader senare hittades hon mördad. Foto: Netflix
”The Keepers” är en ny dokumentärserie som utgår från Cathy Cesnik försvinnande i november 1969. Två månader senare hittades hon mördad. Foto: Netflix

”Folk dyker upp 45-50 år senare och säger: ”Jag har en historia som jag vill berätta”.”

”The Keepers” är en ny dokumentärserie hos Netflix och redan innan första trailern släpptes började snacket och jämförelserna med ”Making a murderer”; naturligtvis är det där som ”The Keepers” bör landa för att bibehålla Netflix status inom genren true crime. Hur det faktiskt blir med den saken vet vi den 19 maj när den nya seriens sju avsnitt har premiär.

Netflix beskriver ”The Keepers” som en ”fängslande dokumentärserie om det olösta mordet på en nunna i Baltimore” och skriver även i ett pressmeddelande att ”The Keepers” fokuserar på ”den smärta och de fasansfulla hemligheter som dröjer sig kvar nästan fem decennier efter hennes död.”

”The Keepers” blir tillgänglig i sin helhet hos Netflix den 19 maj.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om nyheter hos Netflix