Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum för ”Sommaren med släkten” med Magnusson & Meltzer

Ensemblen i "Sommaren med släkten", en ny komediserie i Kanal 5. Foto: Kanal 5
Ensemblen i ”Sommaren med släkten”, en ny komediserie i Kanal 5. Foto: Kanal 5

Peter Magnusson och Christine Meltzer årförenas i Kanal 5:s nya komediserie ”Sommaren med släkten”. Nu är det bekräftat att premiären sker söndagen den 19 mars – då sänds ett dubbelavsnitt av serien där även Rakel Wärmländer, Krister Henrikriksson och Anki Lidén medverkar.

I centrum: Äkta paret Jens och Åsa, som spelas av Magnusson respektive Wärmländer. Planen är att de ska ta över Åsas föräldrars – de heter Ingrid och Gunnar och spelas av Lidén och Henriksson – sommarstuga i skärgården, men säg det som är lätt här i livet.

Ingrid och Gunnar sätter sig på tvären samtidigt som Åsas storasyster Carro (Meltzer) naturligtvis har en stuga alldeles i närheten och dessutom en ny kille (Christopher Wagelin) som hon inte berättat om för föräldrarna.

Och ja, Ingrid och Gunnar tänker tillbringa hela sommaren i ”sin” sommarstuga.

Peter Magnusson har tidigare sagt det här om ”Sommaren med släkten”:

”Jag tror att alla som någon gång semestrat med familj och svärföräldrarna kan relatera till den här serien. Vi har filmat hela sommaren och det har varit fantastiskt kul att jobba med så många begåvade och kreativa människor – både i casten och i produktionen. Dessutom härligt att återförenas med Christine som jag känner sedan gammal.”

”Sommaren med släkten” har premiär 19 mars i Kanal 5.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om din favoritserie