Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till nya ”Gilmore Girls” hos Netflix

girlmoregirls

Den 25 november blir ”Gilmore Girls: A year in the life” (”Ett år med Gilmore Girls” är den svenska titeln) tillgänglig hos Netflix och därför är det självklart ingen slump att det exakt en månad innan premiären dyker upp en första riktig trailer.

Det var i januari som Netflix bekräftade att ”Gilmore Girls” skulle komma tillbaka. Fyra nya avsnitt är inspelade.  Alla är på 90 minuter och har titlarna ”Vinter”, ”Vår”, ”Sommar” och ”Höst”.

”Jag trodde att jag visste vad jag ville och var jag var på väg, men nu vet jag inte, det är som om saker och ting är i en dimma. Vi är lyckliga. Luke och jag är… lyckliga”, säger Lorelai i den nya trailern och frågan är givetvis om det innebär trubbel i kärleksparadiset, eller om det är en fas som Lauren Grahams rollfigur går igenom.

Förutom Graham är Alexis Bledel tillbaka i rollen som Rory, samtidigt som en i familjen Gilmore saknas. Edward Herrman gjorde rollen som Richard i originalserien, men gick bort 31 december 2014. Hur hans bortgång hanteras i de nya avsnitten får vi se en aning av i trailern, precis som mängder av ansikten som går att känna igen.

”Gilmore Girls: A year in the life” blir tillgänglig hos Netflix 25 november.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om din favoritserie