Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

SPOILER ALERT

”Halt and catch fire” förnyas – fjärde säsongen blir seriens sista

halt

”Halt and catch fire” förnyas samtidigt som det är klart att den fjärde säsongen också blir seriens sista. Beskedet kommer strax innan tredje säsongens två sista avsnitt ska sändas i USA.

Här hemma i Sverige är det C More som har rättigheterna till ”Halt and catch fire” – avsnitten dyker upp nära inpå sändning i USA.

I en kommentar säger Charlie Collier, högsta hönset hos AMC, Sundance TV och AMC Studios, att han är ”stolt över serien” och beskriver ”Halt and catch fire” som ett ”passionsprojekt”. Collier hyllar också alla inblandade och säger att det är ett nöje att förnya serien så att vi kan få se om ”Cameron, Donna och resten av gänget kan förvandla Swap Meet till eBay, Amazon eller Facebook”.

Lee Pace, Kelly Bishé, Mackenzie Davis, Scoot McNairy och Toby Huss är några av skådespelare med centrala och bärande roller i ”Halt and catch fire”, vars upphovsmän och showrunners heter Christopher Cantwell och Christopher C. Rogers.

Den duon säger nu att de ser fram emot att få avsluta serien ”on its own terms” och ge ”storyn, rollfigurerna och fansen det avslut som de alla förtjänar.”

Den fjärde och sista säsongen av ”Halt and catch fire” bjuder på tio avsnitt och kommer sändas hos C More.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om din favoritserie