Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Första trailern – så blir ”Svartsjön” i TV3 och hos Viaplay

Aliette Opheim spelar en av huvudrollerna i TV3:s och Viaplays nya serie "Svartsjön". Foto:  TV3
Aliette Opheim spelar en av huvudrollerna i TV3:s och Viaplays nya serie ”Svartsjön”. Foto: TV3

Nu kan Spoiler alert bjuda på första trailern från ”Svartsjön”, TV3:s och Viaplays nya serie med premiär 20 oktober.

Filip Berg, Aliette Opheim och Valter Skarsgård spelar huvudrollerna i serien vars originalidé kommer från Ulf Kvensler. Jonathan Sjöberg och David Berron är regissörer och i manusgänget hittar vi Moa Herngren, Kvensler, Sjöberg, Berron samt Peter Arrhenius.

I rollistan hittar vi också Sarah-Sofie Boussnina (”Bron”) och Nils-Ole Oftebro (”Mammon”) och då går det ju nästan att gissa sig till att ”Svartsjön” är en samproduktion mellan Viaplay och TV3 Sverige, Norge och Danmark.

Så utgångspunkten för ”Svartsjön”, där ”spänningsdrama med en rad oförklarliga och våldsamma händelser” utlovas: Rikemanssonen Johan (Filip Berg) öppnar den tidigare nedlagda skidorten Svartsjön igen – självklart var det så att den stängdes på grund av ett uppmärksammat mord 20 år tidigare. Med sig har Johan en grupp vänner samt flickvännen Hanne (Sarah-Sofie Boussnina). Fest, flörtar och en hel del skidåkning lär följa, innan det att ”mystiska händelser och den extrema kylan” splittra gruppen och göra livet svårt för seriens huvudpersoner.

Första säsongen av ”Svarsjön” är på åtta avsnitt och har premiär 20 oktober och då samtidigt på TV3 och Viaplay i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om din favoritserie