Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

”Will & Grace” återförenas för Hillary Clinton – kolla videon

willgrace

Det har spekulerats, det har tisslats, det har tasslats och skådespelarna själva gjorde väl inget bättre med mängder av kryptiska och mystiska texter och bilder i sociala medier de senaste dagarna, men nu vet vi: ”Will & Grace”-ensemblen återförenades för att stödja Hillary Clinton.

”Will & Grace” sändes under 8 säsonger med start 1998. Debra Messing, Eric McCormack, Sean Hayes och Megan Mullally spelade huvudrollerna. Det är också den kvartetten som tillsammans med seriens upphovsmän Max Mutchnick och David Kohan har spelat och producerat den nya videon som är nära nog tio minuter lång.

Som bekant är 90-talsnostalgi hett som chili nuförtiden, och än mer så när vi kommer närmare och närmare det ödesval som avgör om Hillary Clinton eller Donald Trump ska bli nästa president i USA.

Den nya ”Will & Grace”-videon lades också upp någon timme innan den första debatten mellan Clinton och Trump och det finns givetvis ingen tvekan om att Messing, McCormack, Hayes och Mullally står på Clintons sida, men likt serien hinner de också med ett flertal samtida populärkulturella referenser: ”Fifty Shades of Grey”, Brad och Angelina, musikalen ”Hamilton” samt Ryan Lochte och hans medverkan i amerikanska ”Let´s dance”.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om din favoritserie