Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Klart: Netflix förnyar ”Bloodline”

Linda Cardellini på en bild från säsong 2 av "Bloodline". Foto: Saeed Adyani/Netflix
Linda Cardellini på en bild från säsong 2 av ”Bloodline”. Foto: Saeed Adyani/Netflix

Lögnerna, sveken och hemligheterna fortsätter i ytterligare en säsong, för nu bekräftar Netflix att ”Bloodline” förnyas.

Planen är att seriens tredje säsong ska ha premiär under 2017. Likt säsong 2 består säsong 3 av tio avsnitt. Och likt tidigare omgångar av serien är det familjen Rayburn som står i centrum. Trion som fortsätter att vara huvudansvariga för ”Bloodline” är Todd A. Kessler, Daniel Zelman och Glenn Kessler.

I ett uttalande säger Cindy Holland, vice president of original content på Netflix:

“Todd, Daniel, and Glenn have created a riveting family saga featuring one of the most talented ensembles in the history of television. We can’t wait to see what the next chapter holds for the all-too-human Rayburns.”

Jag är väldigt förtjust i säsong 1 av “Bloodline”, blev oerhört besviken av säsong 2 men ser fram emot säsong 3. Hoppet är ju det sista som lämnar oss, eller hur?

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om din favoritserie