Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så blir ”Sommarlov” i Barnkanalen – då är det premiär för nya showen

Alexander Hermansson, Angelika Prick och Malin Olsson. Jan Danielsson/SVT
Alexander Hermansson, Angelika Prick och Malin Olsson. Jan Danielsson/SVT

Malin Olsson, Alexander Hermansson och nya programledare Angelika Prick – där har vi trion som leder årets ”Sommarlov” i Barnkanalen. Deras mål är att, som det så fint liksom pretentiöst heter i ett pressmeddelande från SVT, ”väcka alla superhjältar i Sverige”.

Alex Hermansson säger i samma pressmeddelande:

”Jag har längtat att få göra ”Sommarlov” igen. Jag tror att denna sommar kommer att bli både fantastiskt rolig och också oerhört viktig. Vi kommer att väcka alla inre superhjältekrafter som exakt alla människor ruvar på, och komma på hur man ska använda dem.”

Malin Olsson gör comeback i programmet och säger:

”Jag kunde inte hålla mig, jag har verkligen längtat efter att träffa tittarna IRL och att göra live-tv. Det känns underbart att göra den största tv-showen för barn igen.”

Precis som tidigare sänds ”Sommarlov” från Malmö. Programledarna kommer att ”träffa hjältar som gör skillnad, såväl barn som vuxna”, och en gång i veckan resa runt i landet för att ”träffa olika superhjältar”. Naturligtvis blir det också en hel del tv-serier, bland annat fortsättningen på ”Mysteriet på Barnkanalen”.

”Sommarlov” har premiär 13 juni och sänds måndag till fredag fram till den 19 augusti. Varje fredag gästar även artister och först ut är Panetoz.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Kan du inte få nog av tv-serier? Här finns Spoiler alert på Facebook