Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Henrik Dorsins hår! Kolla in nya bilder från ”Boy machine” i TV4

David Wiberg, Peter Magnusson, Jonas Karlsson och Henrik Dorsin på en bild från nya komediserien "Boy machine". Foto: Per Bäckstrand/TV4
David Wiberg, Peter Magnusson, Jonas Karlsson och Henrik Dorsin på en bild från nya komediserien ”Boy machine”. Foto: Per Bäckstrand/TV4

Håll hårt i tyglarna nu, för det här är fantastiska bilder från ”Boy machine”.

Den nya komediserien handlar om ett pojkband som var stora på nittiotalet, men som splittrades när frontfiguren Mange (Peter Magnusson) ville satsa på, hör och häpna, en solokarriär. Nu är han trubadur i Sälen medan Torkel (Henrik Dorsin) bor på en skärgårdsö, Peder (Jonas Karlsson) är affärsjurist och Jens (David Wiberg) jobbar som högstadielärare.

15 år efter splittringen vill Mange, precis som Jake i ”Blues brothers” säger, ”get the band back together”. Det är naturligtvis lättare sagt än gjort.

Per Gavatin, som skrev manus till ”Torpederna” är huvudförfattare för ”Boy machine”. Micke Lindgren (”Grotesco”) regisserar serien, som har premiär 16 oktober i TV4.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Här hittar du Spoiler alert på Facebook