Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”24: Live another day”

Jack är tillbaka och tacka gudarna för det då en fullskalig terroristattack planeras, och endast Bauer har kraft, ork och integritet nog att stoppa den.

På tisdagen visualiserades detta med en trailer för ”24: Live another day”, den event-serie på tolv avsnitt som har premiär den 5 maj i USA.

Det har gått fyra år efter det att Jack Bauer i säsong åtta tittade upp och in i en kamera och sa farväl. Han har sedan dess varit på flykt och i exil, efter sig har han bland annat CIA.

Nu dyker han upp i London, där, som av en slump, den amerikanska presidenten James Heller också befinner sig. Snabbt nappar CIA-gänget Steve Navarro (Benjamin Bratt), Kate Morgan (Yvonne Strahovski), Jordan Reed (Giles Matthey) samt Erik Ritter (Gbenga Akinnagbe) och därefter rullas den nya historien upp.

Andra bekanta ansikten som är med i serien inkluderar naturligtvis Mary Lynn Rajskub, som återigen spelar Chloe O’Brian samt Kim Raver i rollen som Audrey, numera gift med sin fars, och därmed presidentens, stabschef Mark Boudreau, som spelas av Tate Donovan.

”24”-veteranen Jon Cassar regisserar de nya avsnitten. Kiefer Sutherland är om inte mer så precis lika stenhård som alltid i rollen som Jack Bauer.

Följ Mattias Bergqvist på Twitter: @bergqvist_m