Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

”Hannibal”, ”Ettor och nollor” och gäster.

* ”Hannibal”, som kommer till Kanal 9 med sin andra säsong, har fått en ny trailer – tweetad av Bryan Fuller:


* Under Melodifestivalen, som jag är ute på de närmaste veckorna, har bland annat ”Ettor och Nollor”, i regi av Johan Renck, fått agera mellanakt/pausunderhållning. Försöket till att skapa en ”Breaking bad”-värld i Göteborg är ambitiöst och snyggt. Här finns ett fint öga för detaljer, och ovanligt nog, för att vara fyllt av svenska skådespelare, en trovärdighet. Jag hakar dock upp mig, lite i onödan kanske, på att Gustaf Skarsgård castats som göteborgsgangster. Ingen skugga över honom. Men det känns som att man överskattar vikten av att ha ”ett namn”.

* Det har varit gästskådespelens vecka i komediserierna. I ”Brooklyn Nine-Nine” dök både Adam Sandler och Fred Armisen upp. Den senare var kul. I ”New girl” dök Prince upp – men det enda roliga med det var, såklart, Nicks reaktion på stjärnan:

Följ David Lillemägi på Twitter, @lillemagi.