Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Hunnam hoppar ”Fifty shades of Grey”

Det är en glädjens dag! Charlie Hunnam hoppar, enligt TMZ, av huvudrollen som Christian Grey i erotiska ”Fifty shades of Grey”.
Enligt uppgifter till nöjessajten beror avhoppet på att Hunnam inte har tid nog för att förbereda sig inför den förhandshajpade filmen. I stället ligger hans fokus, som sig bör, på tv-serien ”Sons of Anarchy” där han spelar huvudrollen som Jax Teller i Kurt Sutters våldsamma skildring av ett mc-gäng i den fiktiva staden Charming i Kalifornien.
Serien är inne på sin sjätte säsong, och det är en stark sådan med ständiga vändningar och påfrestande, blodiga uppgörelser.
Förtjänar inte Hunnam en filmkarriär? Jodå. Efter svaga ”Pacific Rim” väntar ”Triple Nine” om korrupta poliser med bland andra Cate Blanchett och magiska Christoph Waltz samt Guillermo del Toros ”Crimson Peak” med ljuvliga Jessica Chastain. Båda filmerna, som ännu inte börjat spelas in och har väntad premiär 2015, känns som mer värdiga efterföljare till mästerverket ”Sons of Anarchy” än vad ”Fifty shades of Gray” förmodligen någonsin skulle kunna bli.

Följ David Lillemägi på Twitter, @lillemagi.