Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

MTV Video Music Awards

Natten till måndag var VMA-dags i Brooklyn, New York. Jag var inte uppe från 02.00 måndag morgon för att se det hela – men vågar mig på en sammanfattning genom rubriker världen över.
– Det buades åt One Direction. Men Lady Gaga tog dem i försvar och sa att hon minsann skulle kunna lämna Barclays Center i protest mot buandet. Det gjorde hon dock inte.
– Det fanns ingen programledare, utan enbart prisutdelare. Något svenska galor borde pröva.
Miley Cyrus lyckades med bedriften att spöa Lady Gaga i att vara mest omtalad efter showandet. Gaga, som bland annat fixat segern genom att klä ut sig till Bubble Boy, fick se sig slagen då Cyrus tog det vågade greppet att klä av sig. Sedan gjorde hon reklam för AC3 Comfort men bytte träd mot Robin Thicke.
Justin Timberlake blev galans kung. Dels fick han hederpris med Michael Jacksons namn och lite rymdgubbar, dels återförenades han med Nsync.

Följ David Lillemägi på Twitter, @lillemagi.