Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Skarsgårds öde i ”True Blood”

SPOILER ALERT. Inlägget innehåller, precis som det förra, detaljer kring ”True Bloods” säsongsavslutning, samt framtiden för serien och vår svenska stjärna Alexander Skarsgård.

Sedan förra inlägget publicerades har ”True Bloods” showrunner Brian Buckner nu gått ut och bekräftat att Alexander Skarsgård kommer att återvända som Eric Northman under den kommande sjunde säsongen.
Han säger till Tv Line:
– Alexander Skarsgård kommer att vara med i säsong sju. Han är en av de återkommande karaktärerna, säger Brian Buckner som menar att han helt enkelt inte kan beröva tittarna från lite Northman i vardagsrummet.
Buckner berättar också om den fantastiska ”dödsscenen” i de svenska fjällen.
– Det är inget snack med honom. Han är svensk. De är nakna hela tiden, säger Buckner som också skickade ett meddelande till Skarsgård då han insåg vad som fångats på film.
”No problemo”, var den svenska stjärnans svar.
Exakt hur, och i vilket tillstånd, Northman återvänder är dock oklart.
– Pam har ju gett sig iväg för att leta efter honom, så kanske är det hon som stöter på honom, säger Buckner som förklarar att det vore ”fusk att låta honom vara helt oskadd”.

Glädjande nyheter, alltså. Nu kan jag kolla på ännu en säsong.

Följ David Lillemägi på Twitter, @lillemagi.