Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Sutter: En kontroversiell början på nya säsongen av ”Sons of Anarchy”

Någonting kontroversiellt händer i den sjätte säsongspremiären av ”Sons of Anarchy”. Och när något kontroversiellt händer i ”Sons of Anarchy” så vet vi ju alla att det är KONTROVERSIELLT.

Det var när seriens showrunner Kurt Sutter, Katey Sagal (Gemma), Charlie Hunnam (Jax) och exekutiva producenten Paris Barclay medverkade på Television Critics Association Press Tour på fredagen som Kurt Sutter konstaterade att den redan omtalade scenen inte är tänkt att vara sensationell, utan i stället är rätt sak att göra tematiskt.

– Jag har velat göra den här storyn i ungefär tre år. Självklart vet jag att det är något som är kontroversiellt, men jag skulle inte skriva något bara för att det är kontroversiellt. Samtidigt kommer jag inte strunta i det bara för att det är kontroversiellt , säger Kurt Sutter enligt EW.com och fortsätter:

– Kännetecknet för min serie är mycket blod och mycket mod, men jag känner också – och här ljuger jag inte när jag säger detta – att inget i serien är omotiverat. Det som händer i premiären är katalysatorn för den tredje akten i serien.

Som SPOILER ALERT tidigare har rapporterat kommer den sjunde säsongen av ”Sons of Anarchy” med största sannolikhet att vara den sista. Säsong sex börjar den 10 september i USA. Kanal 9 sänder ”SOA” i Sverige.

Läs mer om den bästa ”Hamlet”-inspirerade berättelsen i modern tid här och här.

Följ Mattias Bergqvist på Twitter: @bergqvist_m