Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Charlie Hunnam: ”Jax kommer inte att få ha både klubben och Tara…”

Den 10 september börjar ”Sons of Anarchy” igen i USA. Och nu står det klart att Peter ”Robocop” Weller är en av gästskådespelarna. Weller regisserar också den nya säsongens andra avsnitt – en uppgift han även har haft tidigare (fem avsnitt under säsong fyra och fem). Hollywoodreporter.com skriver att Peter Weller spelar en tidigare polis som ”has a run-in with the SAMCRO motorcycle club.”

De nya avsnitten tar avstamp där – SPOILER ALERT – den femte säsongen slutade, det vill säga: Tara (Maggie Siff) och Clay (Ron Perlman) sitter i fängelse, medan Jax (Charlie Hunnam) måste försöka plocka upp bitarna och förbättra förtroendet hos de närmaste inom SAMCRO.

I en intervju under Comic-Con i San Diego berättar Charlie Hunnam att ”Sons of Anarchy” nu är en bit in i seriens tredje akt och att de nya avsnitten – självklart – är ”episka”. Han säger också att några karaktärer kommer att dö, men att den sjunde och sista säsongen kommer vara den som är ”the road to redemption”.

– Jag vet inte vad Kurt (Sutter, seriens showrunner) kommer att göra, men jag har alltid känt att Jax inte kommer att få ha både klubben och Tara – och han kommer aldrig kunna lämna klubben. Så… Tara är fortfarande vid liv i den här säsongen och vi försöker jobba med våra problem. Och jag vet verkligen inte, jag spekulerar bara, men jag tror att Jax tvingas välja, troligtvis i slutet av den sjunde säsongen. Och min gissning är att Jax väljer klubben, säger Charlie Hunnam.


Läs mer om ”Sons of Anarchy” här och här. Här finns den första promon för den sjätte säsongen.

Här hemma ska den sjätte säsongen av ”Sons of Anarchy” sändas i Kanal 9, men ett datum för när finns ännu inte.

Följ Mattias Bergqvist på Twitter: @bergqvist_m