Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Promo för nya ”Sons of Anarchy”

September närmar sig med stormsteg och därmed också ”Sons of Anarchy”. Nu finns en första promo för favoritseriens sjätte säsong och därmed också en första visuell byggkloss inför en av årets stora höjdpunkter.

För vi häpnas ju fortfarande över vad som hände Opie i säsong fem, liksom konsekvenserna av Jaxs reaktion på förlusten av sin vän. En förlust som gav showrunnern Kurt Sutter möjligheten att visa hur den idealistiska Jax verkligen prioriterade om och tog fram den – för stunden? – ursinnigt våldsamma och lögnaktiga sida huvudrollskaraktären besitter, en sida som så sakteliga har tagit klivit fram ur Clays och ondskans skugga och snart står ensam och till och med framför herr Morrow.

Och i och med att Tara – SPOILER ALERT – fördes iväg av polisen samt att Sutter har sagt att säsong sex av ”Sons of Anarchy” blir den våldsammaste hittills kan Charlie Hunnam fortsätta att spela denna version av Jax i väntan på den sjunde och med stor sannolikhet sista säsongen av serien – en avslutning som vi förväntar oss blir ett slags arvsyndernas ultimata uppgörelse.

”Sons of Anarchy” har säsongspremiär i september. TV11 sänder serien i Sverige.

Följ Mattias Bergqvist på Twitter: @bergqvist_m