Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

”Sons of Anarchy” blir serietidning

Behöver du ett skäl att ringa in september i kalender? Då har vi ett här: BOOM! Studios kommer att börja publicera en serietidning som baseras på Kurt Sutters tv-serie ”Sons of Anarchy”. Det är Christopher Golden som står för manus och Damian Couceiro som ritar. Utgångspunkten för Golden blir inte den historia som Sutter berättar om Jax Teller, utan i stället en fristående historia knuten till motorcykelklubben.

Comicbookresources.com skriver att Goldens serietidningar handlar om dottern till en gammal SAMCRO-medlem. Hon behöver självklart hjälp och åker till Charming för ”… the only people standing between Kendra and certain death are the Sons of Anarchy, and, for better or for worse, sergeant-at-arms Tig.”

Som bekant är det dags för den sjätte säsongen av ”Sons of Anarchy” senare i höst. För ett tag senare snackade Kurt Sutter om möjligheten att göra en prequel till serien och då berätta hur SAMCRO bildades. Till Deadline.com sa Sutter, som planerar att låta den sjunde säsongen av ”SOA” bli den sista, att prequelavsnitten kommer att dröja.

– Jag vet inte om det ska bli en serie eller om det ska vara tio eller 13 avsnitt. Jag vill inte göra det som en film i alla fall.

Följ Mattias Bergqvist på Twitter: @bergqvist_m