Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anders Nunstedt

Bruce Springsteens hemliga konsert för Barack Obama

b1

Från svarta soffan till Vita Huset.

*rad avstand

BOSSEN. I dag är det sista dagen med Barack Obama som president. I morgon svär Donald Trump presidenteden, och världens mäktigaste nation får en annan typ av ledare.
Med Trump i ovala rummet kommer mycket att se mycket annorlunda ut. Bland annat har Bruce Springsteen sannolikt satt sina boots i Vita Huset för sista gången på länge.

b2

Bruce och Barack (faksimil från Springsteens hemsida).

*rad avstand
Springsteen har varit en trogen supporter till presidenten, redan sedan tiden då Barack var senator.
Förra veckan tackade Springsteen för åren med Obama som president med en akustisk konsert i Vita Huset inför presidentens stab på 250 personer.

*rad avstand
Han spelade femton låtar. Två av dem gästades av Patti Scialfa. Paret dedikerade duetten ”Tougher than the rest” till paret Obama, rapporterar backstreets.com.

b3

Slutskojat i ovala. (Bild från Pete Souzas Instagram)

*rad avstand
Datumet för den hemliga konserten var 12:e januari. Veckan innan hälsade The Boss på chef Obama i ett annat sammanhang.
Springsteen var närvarande under paret Obamas sista party i Vita Huset, tillsammans med celebra gäster som Paul McCartney, Jerry Seinfeld, Beyonce, Jay Z, Solange, Chance the Rapper med flera.

*rad avstand

Här är en exklusiv rapport från Obamagiget.