Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anders Nunstedt

Bråvallafestivalen bokar vidare – E-Type ska starta partyt

etype_pmm

E-Type kommer till Bråvalla. Den såg man inte komma premiäråret, då man såg bland andra Avicii, Ghost, Green Day, Frank Ocean på festivaluppstickaren.

FESTIVAL. Veronica Maggio och Zara Larsson är två starka svenska bokningar, men Bråvallas program den här sommaren har fortfarande fasligt svårt att imponera.

Rammstein igen liksom? Mumford & Sons? Macklemore & Ryan Lewis på nytt? Nightwish och At The Drive-in? Näe, känns inte som en uppställning som lockar 50 000 besökare direkt.

Eventuellt har de tappat fingertoppskänslan helt. Festivalens helt färska drag, att boka in E-Type för en konsert på ”Bråvalla Pre-Party” (onsdagen 29/6) tyder ju inte direkt på att det är på en nedlagd militärflygplats utanför Norrköping som rockens framtid kommer att utspela sig den här sommaren.

headliners

Årets huvudakter, enligt festivalens hemsida.