Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zara Larsson är Icona Pops hemliga supergäst på Grammis

icona

Icona Pop – uppträder på Grammis på onsdag.

Icona Pop + Zara Larsson + Elliphant.
De har aldrig stått på scenen tillsammans förut.
På onsdag bildar de Grammisgalans hemliga superkombination.

 

zara

Zara: gästar.

*radavstand
Tidigare har Grammisgalan gått ut med uppgifterna att Icona Pop kommer att uppträda på Cirkus på onsdag.
Electropopduon, bestående av Aino Jawo och Caroline Hjelt, ska uppträda med sina nya singel ”Someone who can dance”. Uppträdandet innebär världspremiär för låten som Icona Pop skrivit tillsammans med australiensaren Mstr Rogers – som tidigare jobbat med världsstjärnor som Mark Ronson, Lauryn Hill och Lana Del Rey.

phantz

Elliphant: supergäst #2.

*radavstand
Nu står det klart att Icona Pop får celebert besök på scenen.
Zara Larsson och Ellinor ”Elliphant” Olovsdotter har båda lyckats hitta luckor i sina hektiska scheman. Nu bildar de tre artisterna en stjärnkvartett på scenen.

*radavstand
Zara har precis kommit landat från Los Angeles, där hon spenderat en hel månad med att göra radiopromotion och spela in nytt material. Under tiden i USA har hennes ”Lush life” sålt dubbel platina i Australien, och i fredags gick den in på topp tio på den engelska singellistan.
På onsdag kan ”Lush life” vinna pris i kategorin Årets låt. Icona Pop är nominerade i samma kategori, med ”Emergency” – som toppade den amerikanska danslistan 2015.

*radavstand
Elliphant har precis gjort klart sin nya singel ”Spoon me”, ett samarbete med den amerikanske stjärn-dj:n Skrillex. Singeln släpps på fredag.
Det gemensamma framträdandet kommer att vara exklusivt för Grammisgalan. När ”Someone who can dance” ges ut i hela världen direkt efter framförandet är det Icona Pop själva som står som avsändare.

*radavstand
På galan, som sänds direkt på SVT Play samt senare i SVT1 (24/2 21.00), uppträder även Seinabo Sey, Eva Dahlgren och nyligen Grammy-belönade metalbandet Ghost.

ANDERS NUNSTEDT

Uppdaterad: Zara ska gästa fler framöver.