Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anders Nunstedt

Benjamin Ingrossos snygga debut

Ben_Ingrosso_Schuss_Phhy_03

Han har bytt efternamn från Wahlgren till Ingrosso, men väntar med att byta ut Benjamin mot Elton. (Foto: Erik Schuss)

Lyssna på sensationellt lovande singeln här


Benjamin Ingrosso, 18, har själv skrivit ”Fall in love”.

SINGEL. Få se… På meritlistan hittills…

• En ”Diggiloo”-turné, ett par musikaler (”Karlsson på taket”, ”Hujedamig va många sånger”), en seger i Lilla Melodifestivalen, en seger i ”Let’s dance”.

• En berömd familj.

Mamma, när hon var 18.

Även om det knappast är negativt för det initiala intresset är det inte säkert att det bara innebär fördelar om Benjamin, som fick heta Wahlgren i efternamn när han dansade i tv men nu kallar sig Ingrosso, satsar på en långvarig popkarriär. Vilket verkar vara fallet.

Kusin Sebastian.

Vilket borde vara fallet.

Han är nämligen en talang.

Som om det inte vore nog med att mamma heter Pernilla Wahlgren, brorsan Oliver Ingrosso och kusinen Sebastian Ingrosso, singeldebuten från Benjamin Ingrosso sorterar in honom i ytterligare fack.

Dels facket med begåvade tonåringar, där Zara Larsson är det främsta exemplet. Dels i facket med känslosam rock, där bland andra One Republic, Bruno Mars och The Script har rönt såna framgångar. Men, lyckligtvis, mer än det senare. Faktiskt betydligt mer än så.

Storebror Oliver.

Ja, jag är lite småchockad. Men glatt förvånad.

Däremot skulle det inte förvåna mig om ”Fall in love” blir en hit. Lyssna själva.

PS: Ska man vara lite petig så har Benjamin faktiskt gett ut en singel, en cover på morbor Linus ”Jag är en astrounaut”, 2007.

Tio år, och showbiz-veteran.