Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anders Nunstedt

Jerry Williams och Johnny Cash

Titta en teaser! Jerry Williams gör Suicide-covern ”Ghost rider”.

Tolkar rockklassiker med Soundtrackhjälp

ROCK. Å ena sidan tillhör jag den falangen som anser att Jerry Williams borde få sota för falsk marknadsföring. Det var ju inte länge sedan han slog på stora trumman för ”The farewell show”, en krogshow som sedan åkte på turné och som blev en succé – många ville ta ”sista” chansen att se Jerry live.

Men som i så många fall – hej Ulf Lundell – var det inte alls sista gången Jerry Williams stod på en scen.

Nu är han aktuell med showen ”Jerry Williams – Man måste få lira”. En konsert som sammanfaller med det album som släpps i september.

Å andra sidan – det är ett album jag verkligen ser fram emot.

Jerry Williams tolkar andras låtar, med producenter som kommer in från ett annat håll. Väldigt mycket som när Rick Rubin producerade Johnny Cash makalösa ”American”-album.

Anna Ternheim gästar, liksom delar av Soundtrack of Our Lives (ett band som för övrigt tagit farväl, men som verkar ha gjort det på riktigt). Ian Persson är Jerrys egen Rick, och urvalet ser spännande ut.

Stooges, Suicide, Danzig och Creedence är några av dem som tolkas, enligt en pressrelease som alldeles nyss damp ner i inkorgen.