Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Blev känd när han gifte sig med sin sexdocka – så lever han i dag

Yuri Tolochko med sin exfru – dockan Margo.
Foto: Instagram
Paret gifte sig i novemer förra året.
Foto: Instagram
Men äktenskapet varade inte speciellt länge.
Foto: Instagram
Nu har Yuri gått vidare och hittat kärleken på annat håll.

Bodybuildern Yuri Tolochko blev känd över hela världen när han gifte sig med sexdockan Margo.

Äktenskapet varade dock inte speciellt länge och nu har Yuri Tolochko gått vidare och hittat kärleken på annat håll.

Nu säger sig Tolochko vara öppen för att börja dejta riktiga människor – men bara på ett villkor.

Yuri Tolochko är från Kazakstan och älskar BDSM – och sexdockor. Förra året blev ett bekant ansikte för många, när han blev så kär att han gifte sig med sin sexdocka Margo.

Nu förklarar Tolochko att han faktiskt är öppen för att börja dejta vanliga människor. Det var i radioprogrammet ”The Dating Show” som han fick frågan om han kunde se sig själv i ett verkligt förhållande igen. 

Svaret blev att det kunde han, men bara på ett villkor. 

– I framtiden kanske jag kommer att vara tillsammans med en riktig person, men det är viktigt att hon eller han gillar mina dockor också, förklarar Tolochko.

Sexdockan Margo träffade han på en nattklubb i början på 2020. Kärlek uppstod och paret gifte sig i november. 

Otrohet kraschade äktenskapet

Vägen till bröllopet var inte helt enkel. Det fick skjutas upp två gånger, en gång på grund av coronavirusets framfart och den andra för att Yuri Tolochko attackerades efter att ha deltagit i en demonstration för transpersoners rättigheter i sitt hemland. Tolochko gick i demonstrationståget som sitt alterego ”Amanda”. 

”Så jag blev nedslagen”, skrev Tolochko på Instagram. 

Efter åtta månaders dejtande blev paret till slut äkta makar. Men lyckan blev inte långvarig. Hundratusentals följare var med på deras kärlekssaga på Instagram, men efter en otrohetsaffär när sexdockan var på reparation gick äktenskapet i kras. 

Tolochko var dock inte singel särskilt länge. Snart hittade han kärleken igen, den här gången med två nya dockor, Lola och Luna. En av dockorna var hans ”massiva kyckling” – övre delen en kvinna, den nedre en kyckling.

Yuri Tolochko tillsammans med sexdockan Lola som har en kycklingkropp.
Foto: INSTAGRAM

Dockorna Lola och Luna kommer enligt Tolochko bra överens. På Instagram förklarar han att dockorna också är kära i varann och även om han ger båda egentid med honom så har de även kul tillsammans alla tre.

Under intervjun i radioprogrammet introducerade Tolochko även sina dockor och avslöjade att han  är öppen för att lägga till en manlig docka till mixen. Han beskriver sig själv som pansexuell och förklarar att kan bli kär i ”karaktärer, en bild, en själ eller en person”. 

– Jag vill ha ett bröllop med en manlig docka och Luna och samtidigt vill jag fira livet och friheten med mig själv, förklarar han.

Kanske hittar han kärleken med en riktig människa också i framtiden.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.