Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnans ilska – mot bilden på sitt barn

Blake Lively har hittills försökt hålla sina barn borta från rampljuset.
Foto: James Veysey / TT NYHETSBYR¿N

Blake Lively har hittills försökt hålla sina barn borta från rampljuset.

Nu ryter hon ifrån mot en fotograf och anklagar honom för att ha ”skrämt och förföljt” hennes barn. 

”Snälla sluta betala vuxna jävla män för att gömma sig och jaga barn”, skriver skådespelaren i en kommentar på tidningen Instagram.

Tidningen Daily Mail Australien publicerade nyligen en bild på sin Instagram på skådespelaren Blake Lively, 33, och hennes tre barn. På bilden syns ett foto där Blake Lively kör två av sina barn i en vagn med den tredje på höften intill ett foto på endast Blake Lively där hon vinkar och ler.

Men skenet bedrar, enligt Hollywoodstjärnan själv. Under bilden lämnade hon själv en lång kommentar där hon tillrättavisar tidningen.

”Ni klipper ihop de här bilderna tillsammans så att det ser ut som att jag vinkar glatt. Men det är vilseledande”, skriver hon i kommentaren som kontot Comments by celebs har lagt upp på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CRaYEhsNowN/

Hon fortsätter och berättar vad den ”verkliga historien” var, enligt henne. Blake Lively menar att fotografen som tog bilderna skrämde och förföljde hennes barn på ett obehagligt sätt, och inte gick att prata med.

”När jag lugnt försökte närma mig fotografen ni anställde för att ta de här bilderna för att prata med honom sprang han i väg. För att sedan hoppa fram igen vid nästa kvarter. Gör ni bakgrundskollar på fotograferna ni betalar för att förfölja barn?”

Vädjar till tidningen: ”Snälla ta bort”

Vidare förklarar Blake Lively att hon gick med på att fotas när hon vinkade och log, utan sina barn, av dem andra fotograferna som hon pratade med. Sedan uppmanar hon Daily Mail att vara noggrannare i sitt urval av fotografer, samt att ta bort bilden på henne och hennes barn.

”Snälla sluta betala vuxna jävla män för att gömma sig och jaga barn. Det finns mängder av bilder ni kunde ha publicerat utan barnen. Snälla ta bort. Kom igen. Häng med i tiden.”

Efter skådespelarens kommentar verkar bilden ha raderats från tidningens Instagramkonto. 

Blake Lively har sina tre döttrar ihop med skådespelaren Ryan Reynolds, 44, som hon varit gift med sedan 2012 efter att de träffats på inspelningen av filmen ”Green lantern”. Paret har själva valt att hålla sina barn undan rampljuset, bland annat genom att inte visa dem på sociala medier.


Britney Spears mamma stöttar dottern – kravet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.