Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Björn Runge vågar blotta känslor av misslyckande

Björn Runge har en lugn berättarröst när han i sitt ”Sommar i P1” redogör för hälsokampen och för resan att få göra succéfilmen ”The Wife”.
Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Glenn Close prisas för sina insatser i Björn Runges ”The Wife”.
Foto: NINA PROMMER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Premium: I hans hyllade film ”The Wife” står Glenn Closes rollfigur i skuggan av sin Nobelprisbelönade författarmake, trots att det i själva verket är hon som formulerat mästerverken.

Därför är det lite intressant att regissören Björn Runge i sitt sommarprat liksom bara i en förbisats nämner att hans hustru Lena Runge – som utöver yrket som samtalsterapeut också klipper hans filmer – har bokat hans läkartid.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Attack mot Putin – ska ha överlevt lönnmordsförsök

Premium: Ukrainas underrättelsechef: Skedde strax efter invasionen • ”Ingen allmän information”

Ilskan mot Jelena Välbe: ”Måste försvinna”

Premium: Reagerar på situationen kring Jelena Välbe: ”Konstig”

SVT-expertens kritik: ”Det här spär på ryktet”

Premium: Uppgifter: Festade med svenska fansen