Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bingo Rimérs sorg – efter fräcka stölden: ”Så förnedrad”

Foto: ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS

Bingo Rimér har blivit bestulen på sin kamera.

Nu utlyser han en hittelön på 30 000 kronor till den som kan hjälpa polisen att identifiera tjuven.

”Så ledsen och förnedrad”, skriver fotografen på Instagram.

Häromdagen blev fotografen och entreprenören Bingo Rimér utsatt för en fräck stöld och blev av med sin kamera.

Något han själv berättar om på Instagram.

”Så ledsen och förnedrad. Har sprungit på möten och slitit hela dagen. Jobbat på studion och även roddat med alla detaljer inför Ringos födelsedag i morgon. Stor dag. Viktig dag. Åkte förbi Sveavägen på kvällen för handla mat och ställde matpåsen i framsätet. När jag kommer till jobbet upptäcker jag till min stora förvåning att jag blivit av med en kameraväska som jag hade i framsätet. Och ytterligare en väska i baksätet”, skriver Bingo Rimér.


LÄS MER: Bingo visade snoppen – nu penispikar han Martin Björk 


Han fortsätter:

”Jag lämnar aldrig saker i bilen på grund av av stöldrisken. Men nu skulle jag bara hämta min mat snabbt och gjorde ett undantag. Jag ringer då min kompis som har sitt kontor på samma gata och han berättar att även han råkat ut för exakt samma sak. På exakt samma adress för ungefär tre månader sen”.

https://www.instagram.com/p/BjLDAryAOKu/?hl=sv&taken-by=bingorimer

Bingo Rimér erbjuder hittelön

Enligt Bingo Rimér har tjuvarna ”någon slags utrustning” som kan ”störa eller kopiera” ens bilnyckel.

”Sedan tömmer dom bilen snabbt när du är inne och handlar mat, efter en lång dag av hederligt arbete. Karma tänker jag och hoppas att de kanske ser vems saker det är och lämnar tillbaka dem. Detta var alltså på Sveavägen korsningen Tegnérgatan. Och just nu känner jag mig både ledsen och uppgiven. Vill varna andra”.


LÄS MER: Katrin Zytomierska och Bingo Rimér separerar 


I ytterligare ett inlägg på Instagram berättar Bingo Rimér att han nu erbjuder 30 000 kronor i hittelön till den som kan hjälpa polisen att identifiera tjuven och få tillbaka fotografens kameraväska med innehåll.

”Jag har nu fått höra från flera personer som råkat ut för exakt samma sak som jag har. På exakt samma plats. Är det samma tjuv? Är det en organiserad liga som härjar där? Eftersom polisen verkar stå maktlösa så tänker jag att det kanske finns någon eller några som vill hjälpa till att sätta stopp för dessa kriminella handlingar. Jag vill ju så klart gärna hjälpa polisen att sätta fast buset och det finns också saker i väskan som jag verkligen skulle behöva få tillbaka”, skriver Bingo Rimér.

https://www.instagram.com/p/BjLcW5rglAQ/?hl=sv&taken-by=bingorimer

Expressen har sökt Bingo Rimér.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.