Bingo Rimér. Foto: /IBLBingo Rimér. Foto: /IBL
Bingo Rimér. Foto: /IBL
Bingo Rimér. Foto: /ALL OVER PRESSBingo Rimér. Foto: /ALL OVER PRESS
Bingo Rimér. Foto: /ALL OVER PRESS

Bingo Rimérs nya diagnos: "Chockad"

Publicerad

Bingo Rimér tror att han har diagnosen ADHD, efter en lång undersökning.

Nu ska stjärnfotografen utreda vilken medicin han ska ha.

"Är lite chockad trots att jag någonstans inombords visste detta redan" skriver Bingo Rimér på Instagram.

Bingo Rimér, 41, har påbörjat en utredning för ADHD.

På Instagram delar fotografen med sig av sina erfarenheter, efter ett långt test för att bestämma diagnos.

"Jag har nog ADHD. Kom precis ut från en mottagning efter fyra timmar. Har gjort flera tester och svarat på massor av frågor. Otroligt spännande och samtidigt lite omtumlande. Ska nu genomgå en stor utredning och välja en medicin som passar mig." skriver Bingo Rimér på Instagram.

Bingo Rimér: "Jag är lite diagnos"

Trots att han säger sig ha anat detta, så kommer det som en förvåning. Men diagnosen är ingenting negativt för fotografen, som i stället ser det som personlig utveckling.

"Är lite chockad trots att jag någonstans inombords visste detta redan. Känner mig dock väldigt glad och ser detta som en otroligt möjlighet för min personliga utveckling. Samt min förmåga att nu bli den bästa versionen av mig själv inför mina barn och min familj och alla i min omgivning" skriver Bingo Rimér på Instagram.

 

LÄS MER: Bingo Rimérs miss – som får alla att skratta 

 

https://www.instagram.com/p/BUKiaO1lhU8/?taken-by=bingorimer

Bingo Rimérs följare hyllar ärliga inlägget

 

LÄS MER: Bingo Rimér om sin kärlek och familjelycka

 

Nu stöttas han för sitt ärliga inlägg, och hyllas av sina följare.

"Det är väl klart som korvspad att du har ADHD?! Ta vara på det och fortsätt leva till fullo" skriver en person, och avslutar med en pussemoji.

"Starkt att du berättar" tycker en annan.

"Du är fortfarande DU. Men kan vara skönt dock om man har diagnos o får den att få lite klartecken i vissa frågor" skriver en person.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag