Här är Bingo Rimérs nya, välhängda boxvin.Här är Bingo Rimérs nya, välhängda boxvin.
Här är Bingo Rimérs nya, välhängda boxvin.
"Jag hoppas att folk ser det som en kul grej", säger Rimér om oväntade vinpipen. Foto: Suvad Mrkonjic"Jag hoppas att folk ser det som en kul grej", säger Rimér om oväntade vinpipen. Foto: Suvad Mrkonjic
"Jag hoppas att folk ser det som en kul grej", säger Rimér om oväntade vinpipen. Foto: Suvad Mrkonjic
Bingo Rimér och kärleken Katrin Zytomierska. Foto: Sven LindwallBingo Rimér och kärleken Katrin Zytomierska. Foto: Sven Lindwall
Bingo Rimér och kärleken Katrin Zytomierska. Foto: Sven Lindwall

Bingo Rimérs miss – som får alla att skratta

Publicerad

Hoppsan, Bingo Rimér!

Kändisfotografens nya vinbox blev minst sagt en välhängd historia.

– Det var ingen som riktigt reflekterade över den här pipen, säger han.

Kändisfotografen Bingo Rimér, 39, anlitade en designbyrå för att få till utseendet på sin nya vinbox.

– Det är så sjukt, jag har anlitat en designbyrå och de har aldrig gjort en sådan box förut. De började designa boxen och då var tanken att jag skulle vara på bild på båda kortsidorna, vi gjorde en fotografering med smoking, säger Bingo Rimér.

På boxen syns Bingo Rimér leende - och pipen hamnade mitt över skrevet.

– Det var ingen som riktigt reflekterade över den här pipen, och det sker ju per automatik när man lämnar det färdiga designförslaget. Sedan när den dök upp var pipen där. Det blev ett roligt misstag, man blev lite full i skratt när man såg den, säger Bingo Rimér.

 

LÄS MER: Bingo Rimér om sin kärlek och familjelycka.

"Absolut inte så välhängd"

Än så länge har Bingo Rimér bara fått positiva kommentarer på den annorlunda designen.

– Alla som sett den tycker det är ganska komiskt. Sedan är det lite genant för jag är absolut inte så välhängd, och välutrustad, så det blir ju en ganska rejäl pjäs. Det är ju en annan aspekt i det hela. Det blir lite falsk marknadsföring, lite missvisande. Den blir ju oproportionerligt stor.

 

LÄS MER: Bingo Rimér krävs på 200 000 kronor.

"Dricka ur min gylf"

Däremot oroar fotografen sig för vad allmänheten kommer att tycka om bilden.

– Det är det som är lite oroväckande, att man ska dricka enorma mängder ur pipen som man plockar ur min gylf. Det är oroväckande hur det ska mottas, säger han och fortsätter:

– Jag hoppas att folk ser det som en kul grej, att pipen hamnade där den gjorde. Att man kan förstå det komiska i det.

Bingo Rimér är tillsammans med bloggaren Katrin Zytomierska, 37. De har barnen Ringo och Rambo ihop, och Bingo Rimér har sedan tidigare en dotter vid namn Nova.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag