Bingo Rimérs kärleksval med Katrin Zytomierska

Bingo Rimérs nya diagnos: ”Omtumlande”
Bingo Rimér säger sig vara redo att hitta kärleken igen.
Foto: JACKELINE PEREZ
Det var fyra år sedan som medieprofilerna Bingo Rimér, 44 och Katrin Zytomierska, 42, gick skilda vägar,
Foto: SUVAD MRKONJIC
Rimér berättar att exfrun nu stöttar hans beslut att att vara med i nya programmet ”Live date”.
Foto: ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS
”Det finns ingen person som känner mig så bra som Katrin just nu. Hon har hundra procent insyn gällande barnen, aktiviteter och allt som ska göras”, säger Bingo Rimér till Hänt.
Foto: EXPRESSEN

Bingo Rimér är redo att träffa kärleken igen – i Viafrees nya satsning ”Live date” ska han dejta fyra olika kvinnor.

Nu berättar han om sitt kärleksliv efter skilsmässan från Katrin Zytomierska, som kommer hjälpa honom att välja en av kvinnorna han ska träffa.

– Det finns ingen person som känner mig så bra som Katrin just nu. Hon har hundra procent insyn gällande barnen, aktiviteter och allt som ska göras, säger Bingo Rimér till Hänt.

Det har gått fyra år sedan medieprofilerna Bingo Rimér, 44 och Katrin Zytomierska, 42, gick skilda vägar, efter två barn och en sex år lång relation.

Men trots uppbrottet har exen fortsatt ha en nära vänskapsrelation – de har en podcast tillsammans, åker på semestrar, firar högtider och delar sommarboende.

Nu är Bingo Rimér redo att hitta kärleken på nytt, och kommer vara med i Viafrees nya satsning ”Live date”, där han ska dejta fyra kvinnor framför kameran.

– Jag tyckte att det här var ett kul format. Jag får ofta förfrågningar om olika tv-program, som allt från Fångarna på fortet till Farmen VIP. Men ofta är de inspelningar under en längre tid och jag har inte den tiden och lusten att göra sådana program. Men det här programmet stämmer bra överens med vart jag befinner mig i livet, och sen verkade det även roligt, säger Bingo Rimér till Hänt.

Skämtat med exfrun om nya programmet

Rimér berättar att han och exfrun har skämtat om hans medverkan i det nya tv-programmet, och konstaterar att han kommer med en del bagage.

– Vi har skojat om det här med att vem som kommer att ”våga dejta Bingo”, med tanke på mina exfruar, barn och situation och så. Man kliver ju in i en gröt. Den tjej jag träffar måste kunna hantera min familjekonstellation. Den är väldigt häftig, samtidigt som den kan vara svår för en tjej som har en viss bild av hur en relation ska se ut, att man inte vill ha med exen eller barnen att göra liksom, då är inte jag rätt kille, säger han i Hänt.

Zytomierska kommer också få vara med och hjälpa Bingo Rimér hitta den rätta tjejen.

– Hon stöttar mig helt i detta. Det känns bra. Det finns ingen person som känner mig så bra som Katrin just nu. Hon har hundra procent insyn gällande barnen, aktiviteter och allt som ska göras. Hon och min dotter Nova är perfekta för detta.

I ett sms till Expressen berättar Bingo Rimér mer vad han är ute efter i en framtida partner.

”Jag letar efter en tjej som måste älska alla mina barn, stå ut med mig och uppskatta mig för den jag är. Sen måste hon så klart palla mitt tempo. Finns hon?”, undrar han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.