Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bingo visade snoppen – nu penispikar han Martin Björk

Bingo Rimér berättar om penisincidenten på Instagram. Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN
Martin Björk. Foto: OLLE SPORRONG

Bingo Rimér visade snoppen på Instagram.

Nu förklarar fotografen att det hela var ett misstag – samtidigt som han penispikar radioprofilen Martin Björk.

”Hade jag haft en rejält stor snopp så hade jag 'råkat' visa upp den hela dagarna", skriver han.

Bingo Rimér, 42, var mitt uppe i en livesändning på Instagram när olyckan var framme. Fotografen höll som bäst på att visa sina följare hur han lagade till en nyttig smoothie när hans snopp reflekterades i mixern. Bingo Rimér tillagade nämligen sin smoothie i bara adamsdräkten.

 

https://www.instagram.com/p/BXnkzamlKiw/?taken-by=bingorimer

 

Snoppincidenten har fått många av Bingo Rimérs följare att skratta gott. I ett nytt inlägg på Instagram förklarar nu fotografen sitt misstag.

"Jag kom ut från ett långt möte och upptäcker till min stora förvåning att folk har reagerat på spegelbilden i min mixer när jag gör mina gröna smoothies", skriver Bingo Rimeér innan han penispikar radioprofilen Martin Björk.

 

LÄS MER: Vad har hänt med Bingo Rimérs fot?

 

"Nu tänker säkert många att jag gjorde detta med flit och till er kan jag bara säga. Jag är långt ifrån lika välutrustad som Martin Björk. Hade jag haft en rejält stor snopp så hade jag 'råkat' visa upp den hela dagarna för er haha. Så är inte fallet och det kan mina exfruar intyga. Katrin brukade säga när vi bråkade: 'du har ju varken en stor plånbok eller en stor snopp! Vad ska jag med dig till?' Sen skrattade hon som en ondskefull häxa i en Disneyfilm".

 

Bingo Rimér ber fansen om råd efter snoppincidenten

Bingo Rimér berättar sedan hur han brukade svara sin exfru:

"Kanske inte. Svarade jag. Men jag är rolig, spontan och kärleksfull med barnen. Sant sa Katrin och lät mig stanna ett tag till".

 

LÄS MER: Bingo Rimér och Katrin Zytomierska separerar 

 

Nu ber också fotografen sina följare om råd.

"Tycker ni att min snopp syns? Borde jag radera alla klippen? Är det rolig? Eller osmakligt? Om de flesta tycker radera. Så raderar jag. Men om ni tycker att det är oskyldigt och lite komiskt så får det ligga kvar. Det är ju faktiskt ett riktigt bra recept på en smarrig och väldigt nyttig smoothie som ligger där på min storiy. Ps jag är ofta naken efter träning. Tycker det är skönt. Ds.".