Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bingo Rimér om mötet: "Vi hade väldigt kul"

Bingo Rimér hyllar Hugh Hefner.
Foto: EXPRESSEN
Hugh Hefner.
Foto: KEVORK DJANSEZIAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Hugh Hefner.
Foto: © FRED PROUSER / REUTERS / REUTERS X00224

Fotografen Bingo Rimér sörjer Playboy-grundaren Hugh Hefner bortgång.

I ett inlägg på Instagram hyllar han Hefner för hans gärningar.

"Få personer har ju levt ett så långt och innehållsrikt liv som just han har. Han dog ju inte nyfiken" skriver Bingo Rimér på Instagram.

Playboy-grundaren Hugh Hefner har gått bort, 91 år gammal. Ikonen hyllas nu av kändisar världen över, som tar till sociala medier för att uttrycka sin sorg.

I Sverige beundrades Hefner av fotografen Bingo Rimér, som skriver en lång hyllning till Playboy-profilen på sin Instagram.

Till en bild på Hugh Hefner och Bingo Rimér tillsammans skriver han:

"Pappa Hef har gått bort. Väldigt sorgligt så klart. Men inte heller helt oväntat. Han var ju 91 år gammal och få personer har ju levt ett så långt och innehållsrikt liv som just han har. Han dog ju inte nyfiken".

Hugh Hefner var fotografens största förebild som ung, och Rimér skriver att han också ville ha tre fruar när han var i 20-årsåldern. En inställning som ändrades med tiden.

Bingo Rimér: "Finns många härliga minnen"

Bingo Rimér har träffat Playboy-ikonen Hugh Hefner vid ett flertal tillfällen, och skriver att han utbildades till "playboyfotograf".

"Det finns många härliga minnen från just den tiden och det var väldigt roligt på hans fester. Mitt mest spekatkulära minne är när jag fick inbjudan till Hefs 80-årskalas. Alla var där och firade honom på Playboy Mansion och vi hade väldigt kul den kvällen" skriver Bingo Rimér på Instagram.

Samtidigt konstaterar fotografen att han inte hade velat leva som Hugh Hefner gjorde under sin sista tid.

"Jag har mognat rejält sen jag var 20 år och drömde om ett eget Mansion, men jag kommer alltid att respektera och framför allt imponeras av Hugh Hefners spektakulära liv. Ha det nu bra i pyjamas-himlen pappa Hef" skriver Bingo Rimér på Instagram.


https://www.instagram.com/p/BZknIW2Fa8c/?taken-by=bingorimer

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.