Bindefeld kritiseras efter bilden på Trump

Micael Bindefeld kritiseras efter bilden har publicerade på Melania Trump.
Foto: Cornelia Nordström
Donald Trump och Melania Trump.
Foto: Natan Dvir / POLARIS POLARIS IMAGES
Melania Trump.
Foto: Douliery Olivier/Abaca Usa / DOULIERY OLIVIER/ABACA USA STELLA PICTURES

Tv-profilen och festfixaren Micael Bindefeld publicerade under torsdagskvällen en avklädd bild på Donald Trumps fru Melania.

Nu får han skarp kritik från sina följare:

"Jag trodde du hatade Trump för att han är kvinnofientlig och inte har någon respekt för kvinnors rättigheter. Så vad är det exakt du gör med Melania?", skriver en följare.

Den kända festfixaren och tv-profilen Micael Bindefeld, 57, publicerade under torsdagskvällen en avklädd bild på 70-årige Donald Trumps fru Melania, 46.

Bilden föreställer den nya presidentfrun helt naken och den togs för 19 år sedan för franska Max Magazine.

"Jackie Kennedy, Betty Ford, Rosalyn Carter, Michelle Obama - och nu detta!! Det är dags att vakna USA - det här är den nya first ladyn som ni nu röstat fram att representera ert land", skriver Bindefeld.

Han taggar även bilden med ord som "firstladynude" och "classy".


LÄS MER: Filip Hammars nya känga mot Bindefeld


Efter publiceringen har många av festfixarens följare tagit Melania Trump i försvar och riktar skarp kritik mot Bindefelds val av publicering.

"Jag trodde du hatade Trump för att han är kvinnofientlig och inte har någon respekt för kvinnors rättigheter. Så vad är det exakt du gör med Melania? Är inte hon en människa, en kvinna som liksom alla andra har rätt att leva sina liv utan att behöva bli definierad av sin historia? Vem propagerar hat nu", skriver en av följarna.

Bilden hade dryga 100 kommentarer på en timme

"Det minsta problemet är väl att hon är snygg och har utnyttjat det på vägen upp! Det är det MINSTA problemet här, det är tom naturligt. Fokusera på den mannen hon har gift sig med", skriver en annan.


LÄS MER: Så reagerar Sverige på Trumps framgång


"Varför skulle hon bli en sämre first lady än någon annan bara pga sin modellkarriär? Jag är chockad över att USA röstade fram en sån mansgris som Trump till president men att fokusera på hans fru känns onödigt, han har själv nog med egenskaper att kommentera utan att dra in hans familj...", skriver en annan.

Redan efter en timme hade bilden fått dryga 100 kommentarer.

Micael Bindefeld har själv valt att svara på vissa av dem.

"Det är inget hat mot henne, jag har bara publicerat ett vackert foto från hennes historia", skriver han bland annat.

Expressen har varit i kontakt med Micael Bindefeld som väljer att inte kommentera. Senare togs inlägget bort.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.