Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Eilishs stalker får besöks- förbud – fruktar för familjen

Billie Eilish får besöksförbud mot stalker
Världsstjärnan Billie Eilish har fått beviljat ett besöksförbud mot stalkern Prenell Rousseau, som har dykt upp vid hennes hem sju gånger
Foto: JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK / JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
I rättsliga dokument uppges ”Bad guy”-artisten vara rädd för sin och familjens säkerhet.
Foto: JOHN LOCHER / AP TT NYHETSBYRÅN

Världsstjärnan Billie Eilish har fått beviljat ett besöksförbud mot stalkern Prenell Rousseau, som har dykt upp vid hennes hem sju gånger, skriver TMZ.

I rättsliga dokument uppges ”Bad guy”-artisten vara rädd för sin och familjens säkerhet.

”Min pappa försökte upprepade gånger be honom att gå därifrån, men han vägrade”, berättar Billie Eilish i ansökan om besöksförbud.

Världsstjärnan Billie Eilish, 18, har haft stora problem med en envis stalker, som dykt upp hemma hos henne och hennes familj – något som fått stjärnan att frukta för familjens säkerhet.

I en ansökan om besöksförbud, som nu har beviljats, berättar Billie Eilish att stalkern Prenell Rousseau dykt upp vid hennes hus sju gånger, och inte uppvisar den sociala distans det finns krav på i USA nu.

Vägrade lämna tomten

I artistens ansökan om besöksförbud, som TMZ har tagit del av, dök den 24-åriga stalkern upp för första gången förra måndagen. Han ringde då på och frågade om Billie Eilish bodde i det huset. Trots att artistens pappa nekade vägrade Rousseau lämna tomten.

”Medan vi väntade på säkerhetspersonalen så fortsatte Mr. Rousseau befinna sig på vår veranda. Han satte sig ner och började läsa en bok, medan han också deltog i en monolog. Min pappa försökte upprepade gånger be honom att gå därifrån, men han vägrade”, berättar Billie Eilish i ansökan om besöksförbud.

Fördes bort av säkerhetspersonal

Han fördes till slut bort av säkerhetspersonal – men det dröjde inte länge innan han var tillbaka. Den här gången gömde han sig vid en vägg, där han gjorde sig redo att tillbringa natten. Dagen därpå dök stalkern upp på nytt, och började rycka i dörrar. 

Sammanlagt sju gånger på bara några dagar besökte Prenell Rousseau Billie Eilish hem, vilket nu har gjort att hon fått igenom ett besöksförbud mot mannen. 24-åringen är nu förbjuden att vistas mindre än 200 meter från Billie Eilish eller hennes föräldrar. Ett nytt förhör kommer hållas den 1 juni.

Beyoncé och Rolling Stones deltog också • Går att se i efterhand på Youtube

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.